Del dohodnine (0,5%) lahko namenite ND Slovan - to ni dodatni strošek za vas

01 september 2015
Vse selekcije
Na voljo je nov način pridobivanja sredstev.

SPOŠTOVANI SLOVANOVCI, SPOŠTOVANI STARŠI!

Poleg do sedaj znanih načinov pridobivanja sredstev (vadnina, prostovoljni prispevki, sponzorska sredstva in donacije) je potrebno v večji meri izkoristiti možnost, ki nam jo omogoča država in sicer, da del dohodnine (0,5%), ki jo sicer država razporeja po svoje, namenite Nogometnemu društvu Slovan.
Postopek je zelo enostaven. Izpolnite obrazec, ki ga lahko dobite na spletni strani Davčne uprave RS ali v klubski pisarni. Izpolnjeni obrazec dostavite v pisarno ND Slovan.

Zahtevo za namenitev lahko pošljete tudi prek sistema eDavki na spletni strani http:/edavki.durs.si, pisno na Davčno upravo RS in ustno na zapisnik pri davčnem organu. Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra 2016.
Vsi, ki plačujete dohodnino (starši, babice, dedki, strici, tete, sosedje,....), ste lahko potencialni darovalci dela dohodnine za delovanje ND Slovan. Tisti, ki ste formular oddali že lansko leto, vam ga ni potrebno ponovno oddati. Dovoljenje velja do preklica. V letu 2016 smo na takšen način dobili 1 658,34 EUR. Ne dovolite, da s sredstvi, s katerimi lahko razpolagate sami, razpolaga država. Pomagajte pri zbiranju sredstev za ustvarjanje čim boljših pogojev za vzgojo, treniranje in tekmovanje naših malčkov in mladine.

Vse potrebne informacije v zvezi z namenitvijo dela dohodnine za delovanje ND Slovan lahko dobite v pisarni ND Slovan, na www.nd-slovan.si in na 051 320 467.

Prosimo vse tiste, ki so oddali zahtevek za dodelitev dela dohodnine ND Slovan prek Zveze športnih društev Slovan (leta 2012), da še enkrat izpolnijo zahtevek s podatki ND Slovan!

Hvala za pomoč!
Športni pozdrav!
<< nazaj

Sponzorji