O KLUBU

Nogometno društvo Slovan je eno najstarejših nogometnih društev v Sloveniji, ki deluje od daljnega l. 1913. Vzgojili smo številne izvrstne nogometaše, med drugim 27 sedanjih in nekdanjih reprezentantov; od legend Marka Elsnerja in kapetana t. i. zlate generacije Aleša Čeha, do strelca znamenitega gola na svetovnem prvenstvu Zlatana Ljubijankića, trenutno enega najboljših vratarjev sveta Samirja Handanovića, aktualnega reprezentanta Petra Stojanovića in mnogih drugih.

Cilj kluba je razvoj mladih nogometašev za vseživljenjsko športno aktivnost. Športna vzgoja poteka z vključevanjem otrok iz okolja (Moste, Štepanjsko naselje, Nove Fužine, Vodmat) v program športnega in osebnostnega razvoja skozi nogomet, tekmovanje in druženje. V klubu delujejo vse selekcije od cicibanov do mladincev in članov. Naši člani prihajajo v glavnem iz najbolj gosto poseljenega območja Ljubljane z okoli 30.000 prebivalci. Samo v osnovnošolskih selekcijah treniramo dobrih 300 otrok. Skupaj nas je skoraj 600 in če temu prištejemo še starše, stare starše in prijatelje, lahko govorimo o pravcati športni skupnosti. Trenerski kader je kakovosten in je sestavljen iz nekdanjih državnih reprezentantov, diplomiranih profesorjev telesne vzgoje in trenerjev nogometa z licenco.

V želji nadaljevanja in nadgradnje bogate tradicije smo odprti za sodelovanje in podporo, ki jo bomo namenili vlaganju v nogometno opremo, vzdrževanju infrastrukture v Športnem parku Kodeljevo in ter pokrivanju stroškov strokovnega dela in udeležbe na turnirjih.
https://www.nd-slovan.si/wp-content/uploads/2020/12/logo-removebg-preview.png

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

KLUB

rsz_logo_slovan_horizontalen_bel_crop

Nogometno društvo Slovan
Gortanova ulica 21
1000 Ljubljana

E: info@nd-slovan.si

ZADNJE OBJAVE

© 2020 ND Slovan. Vse pravice pridržane