Podprite nas

04 september 2015
Podprete nas lahko s:
      prispevkom od dohodnine,
      sponzorstvom ali
      donatorstvom


DOHODNINA 

SPOŠTOVANI SLOVANOVCI, SPOŠTOVANI STARŠI!

V Nogometnem društvu Slovan, ki že 103 leta neprekinjeno deluje, trenira in tekmuje več kot dvesto (250) igralcev, ki so razporejeni v enajst (11) ekip. Poleg honorarjev za trenerje in ekonoma, je potrebno plačati sodnike, fizioterapevta, avtobusne prevoze, kotizacije, vodenje tekmovanja, prijavnine, računovodstvo, nabavljati opremo za ekipe (dresi, hlačke, štucne, žoge, markirke, reviziti,....), nabavljati pisarniško opremo (papir, kartuše,.....), plačati stroške telefona, interneta, komunalnih storitev, najema prostorov, priprave igrišč,....
Poleg obveznosti v zvezi s treniranjem in tekmovanjem, smo naredili veliko za izboljšanje standarda ter pogojev za treniranje in tekmovanje. Montirali smo notranje in zunanje ozvočenje, montirali smo fene v vseh slačilnicah, naredili priročno čajno kuhinjo (po treningih igralci dobijo vroč čaj) in postavili ter renovirali kontejner (prebarvali in postavili streho) za rekvizite ob pomožnem igrišču z umetno travo. Poleg tega smo omogočili vsem igralcem po ugodnih cenah nakup kompletov opreme, majic in hlačk. Nabavili smo tudi dodatne rekvizite in žoge, v načrtu pa imamo tudi nabavo igralnih kompletov za vse ekipe. Vse narejeno in pridobljeno nas obvezuje, da v naslednjem letu naredimo še korak naprej v organizaciji kluba in ustvarjanju boljših pogojev za delo vseh naših selekcij.
Za takšne načrte pa so potrebna dodatna finančna sredstva. Poleg do sedaj znanih načinov pridobivanja sredstev (vadnina, prostovoljni prispevki, sponzorska sredstva in donacije) je potrebno v večji meri izkoristiti možnost, ki nam jo omogoča država in sicer, da del dohodnine (0,5%), ki jo sicer država razporeja po svoje, namenite Nogometnemu društvu Slovan.
Postopek je zelo enostaven. Izpolnite obrazec, ki ga lahko dobite na spletni strani Davčne uprave RS ali v klubski pisarni. Izpolnjeni obrazec dostavite v pisarno ND Slovan.
Zahtevo za namenitev lahko pošljete tudi prek sistema eDavki na spletni strani http:/edavki.durs.si, pisno na Davčno upravo RS in ustno na zapisnik pri davčnem organu. Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra 2016.
Vsi, ki plačujete dohodnino (starši, babice, dedki, strici, tete, sosedje,....), ste lahko potencialni darovalci dela dohodnine za delovanje ND Slovan. Tisti, ki ste formular oddali že lansko leto, vam ga ni potrebno ponovno oddati. Dovoljenje velja do preklica. V lanskem letu smo na takšen način zbrali 1 658,34 EUR. Ne dovolite, da s sredstvi, s katerimi lahko razpolagate sami, razpolaga država. Pomagajte pri zbiranju sredstev za ustvarjanje čim boljših pogojev za vzgojo, treniranje in tekmovanje naših malčkov in mladine.
Vse potrebne informacije v zvezi z namenitvijo dela dohodnine za delovanje ND Slovan lahko dobite v pisarni ND Slovan, na info@nd-slovan.si in na 051 320 467.

Hvala za pomoč!
Športni pozdrav!SPONZORSTVO
Vse, ki imate kakršno koli možnost ali informacijo kako priti do sponzorskih sredstev prosimo, da se oglasite v pisarni, pišete na naslov info@nd-slovan.si ali pokličete na 051 320 467.

DONATORSTVO

Vse, ki lahko kakorkoli pomagate pri realizaciji obveznosti ND Slovan (prevozi, oprema, rekviziti, pisarniški material, denarna sredstva....), prosimo, da se nam pridružijo in olajšajo delovanje kluba, na ta način pa omogočijo boljše pogoje za treniranje in tekmovanje naših igralcev.

Vsem, ki ste ali boste pomagali pri delovanju kluba in ohranjanju stoletne tradicije delovanja ND Slovan, se iskreno zahvaljujemo.

Vaš Slovan


<< nazaj

Sponzorji