SLOVANOVE ZIMSKE PRIPRAVE V UMAGU 2017

07 december 2016

ZIMSKE KLUBSKE PRIPRAVE ND SLOVAN

Umag 26.2. - 1.3.2017 ( hotel SOL GARDEN ****)

 

 

Spoštovani starši in igralci!

 

Tudi v letu 2017 bomo v času zimskih šolskih počitnic organizirali zimske priprave za ekipe ND Slovan (mladinci, kadeti, starejši in mlajši dečki).

 

Priprave bodo potekale od nedelje, 26.2.2017 do srede, 1.3.2017 (trije polni penzioni). Odpotovali bomo v nedeljo v jutranjih urah, vrnili pa se bomo v sredo popoldan. Zaradi bližine, dobrih pogojev in ugodnih vremenskih razmer je najboljša ponujena lokacija Umag in vrhunski hotel Sol Garden s štirimi zvezdicami. Poleg treh obrokov dnevno (švedska miza z velikim številom okusnih jedi in z neomejeno količino) in nogometnih igrišč (dva z umetno travo in tri z naravno travo), imamo na razpolago tudi fitnes, hotelski bazen, mize za namizni tenis,... V štiridnevnih pripravah bomo poleg treningov (2x dnevno) in odigravanja tekem, namenili veliko pozornost druženju, medsebojnem spoznavanju in navajanju na skupno delo.

V klubu se zavedamo, da nekateri že načrtujete dopust v času zimskih počitnic, zato vas za lažje načrtovanje že sedaj seznanjamo s terminom priprav.

 

Cena aranžmaja (polni penzion, avtobusni prevoz, uporaba igrišča 2x na dan po 90 min., organizacija prijateljskih tekem,  bazen, fitnes, namizni tenis, ...) znaša tako kot na prejšnjih pripravah 150 €. Plačilo je možno v enem, dveh ali treh obrokih na TRR ND Slovan (plačali boste po predhodno izstavljenem računu). Prvi obrok  (50, 75 ali 150 €) je potrebno poravnati najkasneje do 23.12.2016, drugi do 20. 1. 2017 in tretji do 17.2.2017

 

Rok za prijavo je petek, 2.12.2016.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PRIJAVNICA

 

ZIMSKE KLUBSKE PRIPRAVE V UMAGU

Izpolnjeno prijavnico oddajte v pisarni ali pošljite na info@nd-slovan.si najkasneje do 2. 12.  2016

 

Spodaj podpisani/a, ............................................................................................., potrjujem, da se bo igralec............................................................................,rojen..............................................., stanujoč (naslov),.........................................................................E-mail…………………………………………………………..

 

udeležil priprav v Umagu od 26.2. - 1.3.2017, ki jih organizira ND Slovan. Plačal bom v enem (1), v dveh (2) ali treh (3) obrokih (obkroži ustrezno število obrokov).

 

Datum:                                                                                    Podpis:

<< nazaj

Sponzorji