ŠPORTNO-DRUŽABNO SREČANJE

18 maj 2017
Športno-družabno srečanje Slovanovcev bo v soboto, 10.6.2017 od 15.00 naprej

ŠPORTNO-DRUŽABNO SREČANJE

ŠP KODELJEVO

Sobota, 10.6.2017

 

Kot vsako leto, bomo tudi letos organizirali športno-družabno srečanje, ki bo v soboto 10.6.2017 od 15.00 naprej. Srečanje je namenjeno vsem igralcem ND Slovan in članom njihovih družin, vabimo pa tudi predstavnike društev ZŠD Slovan, delavce JZ Šport Ljubljana in ostale Slovanovce, da se nam pridružijo. Poleg piknika bomo organizirali nastope najmlajših igralcev, pridružili pa se jim bodo tudi starejši. Vabimo tudi starše (očete in mamice), da prijavijo svoje ekipe. Na sporedu bo tudi že tradicionalno streljanje enajstmetrovk.

Vabimo bivše igralce, da se prijavijo za tekmo veteranov.                                            

Vabimo vse starše, da po lastnih močeh pomagajo pri organizaciji srečanja. Potrebujemo pomoč pri pripravi in razdeljevanju hrane in pijače, pripravljanju prostora za piknik, pospravljanju prostora in pospravljanju smeti. Vabimo tudi vse, ki lahko pomagajo pri nabavi (donaciji) pijače in hrane, da se nam oglasijo. 

Tudi letos bomo organizirali srečelov. Zato vas prosimo, da nam pomagate pri zbiranju različnih artiklov (reklamnih in drugih), ki jih lahko uporabimo za srečelov. K sodelovanju vabimo tudi prostovoljce, ki bodo organizirali in izvajali srečelov.

Prostovoljni prispevek za celotno družino je 10 EUR.      

 

Vse, ki kakorkoli želijo pomagati pri organizaciji piknika in srečelova prosimo, da se oglasijo v pisarni, pišejo na info@nd-slovan.si ali pokličejo na 051 320 467.

 

Vabljeni!

 

 

Vaš ND Slovan

<< nazaj

Sponzorji