Točka z dveh mestnih derbijev

14 maj 2017

Mlajši dečki Slovana so v okviru tekmovanj MNZ Ljubljana gostovali pri mestnih tekmecih. Prva ekipa je bila gostja Interblocka, druga pa Bravo Publikuma.

Slovan A je v 18. krogu Prve lige MNZ Ljubljana gostoval na Ježici pri Interblocku in doživel visok poraz z izidom 1:6. Edini zadetek za Slovan je dosegel Aleksa Ristič, ki je v 11. minuti poskrbel za izenačenje na 1:1. V nadaljevanju tekme so se domačini razigrali in prišli do visoke zmage. Varovanci Mihe Jošta so doživeli deveti prvenstveni poraz in na lestvici zasedajo šesto mesto. V prihodnjem krogu bodo igrali doma proti prvi ekipi Bravo Publikuma.

Slovan B se je drugim moštvom mlajših dečkov Bravo Publikuma pomeril v tekmi 13. kroga prve skupine Lige U-12. Srečanje na Belinki je minilo brez zadetkov, Slovan je prišel do četrtega neodločenega izida, Bravo Publikum pa do tretjega. Slovanovci so med osmimi klubi na sedmem mestu s štirimi točkami zaostanka za šesto uvrščeno Jevnico. V 14. krogu bo Slovan B igral domačo tekmo proti novomeški Krki.Mlajši dečki A – Prva liga MNZ Ljubljana, 18. krog, 13.5.2017

Ljubljana, Športni park Štefana Beleta, igrišče z umetno travo, 50 gledalcev

Interblock - Slovan A 6:1 (2:1)

Strelci: Koncilija (9.), Štrekelj (26., 35., 43.), Kušar (38.), Lužar Nešovič (51.); Ristič (11.)

Postava Slovana: Stare, Gašparič, Čejvanovič, Ivanjko Vidmar, Lišinovič, Kacin, Ristič, Marjetič, Omanovič, Nasufoski, Huseinovič, Adrovič, Bektaševič. Trener: Miha Jošt.

Rumeni kartoni: /.


Mlajši dečki B – Liga U-12 skupina 1, 13. krog, 13.5.2017

Podgorica, ŠD Belinka, glavno igrišče

Bravo Publikum - Slovan B 0:0

Strelci: /

Postava Slovana: Huremovič, Antolovič, Šesek, Abdulkhaziret, Garič, Merkun, Petrovič, Kalan, Dresh, Juras, Fašun, Kamili, Velič. Trener: Tihomir Borenovič.

Rumeni kartoni: /


<< nazaj

Sponzorji