Zmaga po več kot mesecu dni

14 maj 2017

Članska ekipa Slovana je v 19. krogu Regionalne Ljubljanske lige na Kodeljevem pričakala peto uvrščeno moštvo Cockta Kresnice.

Po treh prvenstvenih tekmah brez zmage je bil skrajni čas za nov komplet treh točk. Zadnjega so Rdeči osvojili 8. aprila na domači tekmi proti Litiji. Prvi polčas srečanja s Kresnicami je na glavnem igrišču Športnega parka Kodeljevo prinesel štiri zadetke. Slovan je z goloma Tilna Raca povedel z 2:0, gostje pa so nemudoma po drugem golu prišli do znižanja rezultata. Zadel je Luka Planinšek. Še pred koncem prvega dela je Mustafa Velič poskrbel za to, da je domača ekipa znova vodila z dvema goloma prednosti. V drugem delu je Admir Babič v zadnjih minutah le še potrdil zmago Slovanovcev.

Do konca sezone v četrtoligaški konkurenci so ostali še trije krogi. V 20. krogu bo Slovan gostoval na Viču pri mestni tekmici Svobodi, ki na lestvici zaseda četrto mesto in ima pred šesto uvrščenim Slovanom osem točk naskoka.Člani – Regionalna Ljubljanska liga, 19. krog, 13.5.2017

Ljubljana, Športni park Kodeljevo, glavno igrišče, 50 gledalcev

Slovan – Cockta Kresnice 4:1 (3:1)

Strelci: Rac (15., 26.), Velič (41.), Babič (86.); Planinšek (27.)

Postava Slovana: Reiner, Jošt (K), Kožul (od 37. Kožar), Rac, Grmek (od 74. Omeragič), Kitič, Velič (od 65. Begovič), Cakič, Lučič, Babič, Miljevič (od 46. Simikič). Trener: Dane Kitič.

Rumeni kartoni: Mahkovic (64.), Cankar (72.), Kerič (87.), Milinkovič (90./vsi Kresnice).


<< nazaj

Sponzorji